söndag 19 september 2010

Inte så hemliga

Ni är en del som har undrat om hur anonyma vi vill vara i den här bloggen. Vi hade lite svårt att bestämma oss för hur vi skulle göra. Vi har alltid varit väldigt öppna med allt som rör transplantationen och S sjukdom. När någon har frågat så har vi berättat. Det har varit lättast så.

När vi skulle börja blogga så bestämde vi oss ändå för att skriva anonymt och bara använda våra initialer. Alla ni som känner oss vet vilka vi är. Ni får gärna berätta och tipsa andra (om ni tror att någon vill läsa). Det är inte hemligt att vi är vi.

Däremot kändes det lite olustigt att i princip lägga ut sin medicinska journal på nätet. Kanske nojjigt, jag vet inte. Det viktiga för oss är att vi får dela med oss av erfarenheterna.

I helgen har vi hälsat på S föräldrar. De, liksom mina föräldrar, kommer att hjälpa oss med barnen när vi ska opereras. Jag vet verkligen inte hur vi skulle ha gjort utan dem.
/D

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag tycker det är bra att ni är anonyma. Det är ju er resa som ni delar med er av som är viktigast och inte vilka ni är. Stor kram, Åsa