lördag 13 november 2010

Daniel och jag

Det är väl ingen som missat att prins Daniel gått igenom samma sak som jag. Den sjuksköterska som skrev in D och mig, var densamme som skrev in och ut Daniel, samt informerade Viktoria och drottningen, berättade han stolt. Media hade hängt som hyenor utanför och försökt komma in på avdelningen för att ta bilder. Det var låst avdelning, vakter och skärmar sattes upp när han skulle upp och gå i korridoren. Är glad att jag slapp bekymra mig för att bli fotat i landstingets nattskjorta med droppställning, det hade inte varit kul.

Fast någon rojalist är jag inte. Har egentligen inget emot kungahuset personligen och de gör sitt jobb bra utifrån sina förutsättningar. Tycker helt enkelt att monarki är förlegat och att vi borde ha republik istället så att folket får välja sin representant. D däremot gillar kungahuset.

D är på konsert ikväll, Håkan Hellström. Hoppas det kan pigga upp honom. Önskar jag hade kunnat följa med, men jag får lugna mig lite med sådant eftersom jag är så infektionskänslig just nu. Börjar faktistk bli sugen på att komma ut och träffa folk. Jag kan det här med att bara vara hemma nu.
/S

1 kommentar:

Hej njure sa...

Alltså mitt gillande av kungahuset är fyllt med förbehåll och i grunden är jag väl också republikan, men visst vi brukar för nöjes skull diskuera frågan, S och jag. Håkan Hellström-konserten slukade jag däremot förbehållslöst. Kan konstatera att 17 dagar efter operationen funkade det utmärkt att gå på konsert. Även om jag tror att en och annan besökare misstog mig för berusad när jag lunkade sakta i trapporna på Hovet och höll mig för min onda mage.
/D