tisdag 23 november 2010

Frigolitsnö

Jag har plöstsligt blivit en nejsägare. I alla fall just nu när det gäller fester eller andra sociala sammankomster med mycket folk. Och jag som verkligen gillar att gå på sådant! Det känns inte alls bra. Och som man missar allt kul. Vill egentligen hitta på saker. Samtidigt har jag lunginflammationen i färskt minne. Det är för stor risk att träffa många på en gång. Några i taget går dock bra.

När man är hemma så här mycket börjar man bry sig mer om hur det ser ut här hemma. Idag kom vår nya ellipsformade tv-bänk vi hade beställt. D och O hämtade den. Det blev jättebra. O roade sig med frigoliten så det virvlade små, små vita kulor överallt. De blev statiska och vi fick jaga dem som snöflingor. O dammsög så gott han kunde, han är faktiskt ganska bra på det.

/En frisk S

2 kommentarer:

Annika W sa...

Nej nej nej. Förstår att det känns tråkigt men är säkert sunt. Du får se det ur ett livsperspektiv. Någon tråkig månad nu och sedan hela livet av JA JA JA!

Vi hade också frigolitsnö hemma i förra veckan. Storebror tog i ett obevakat ögonblick fram saxen och började hacka i ett gammalt emabalge som han fått tag i. På sitt rum. Mycket ihärdigt. Länge. Han var INTE så benägen att dammsuga sedan. Det fick jag göra...

Anonym sa...

Som sagt, det är ett perfekt tillfälle att ägna sig åt heminredning (jag byggde på med bakning, virkning och matlagning, riktiga hemsysslor!). Var glad att du slipper ge dig ut i ruskvädret :-)

Var försiktig med folksamlingar och baciller ett halvår eller så beroende på hur det går med dossänkningarna. Som Annika skrev här ovanför, det är ändå en kort tid jämfört med de 40 år du förhoppningsvis får leva ett bra liv med njuren! :)